ΓΑΜΟΣ & ΒΑΠΤΙΣΗ

Wedding Teaser

After all it’ s all about emotions. Με αφορμή μια συγκινητική μέρα, προορισμένα να εμπνέουν για πάντα, συμπυκνωμένα σ’ αυτό που λέμε «βίντεο γάμου»..

Wedding Clip / Nikos & Lina

Η ημέρα του Γάμου , συναισθηματική και συγκινητική πάνω απ’ όλα. Αφορμή για στιγμές χαράς και συναισθηματικής φόρτισης, έκφραση αγάπης. Οπωσδήποτε μια μέρα με πλούσια συστατικά για την δημιουργία μιας οπτικοποιημένης ιστορίας που θα ικανοποιεί τις αισθήσεις, θα προκαλεί τα συναισθήματα, θα διατηρεί τις μνήμες.

Wedding Movie / The Whole Thing in 15 min

Το Wedding Movie είναι αυτό που θα λέγαμε "μια μικρού μήκους ταινία", μία έντεχνα μονταρισμένη σύνθεση των σημαντικότερων στιγμών ενός γάμου. Μέσα σε 10 με 15 λεπτά καταφέρνει να μεταφέρει στον θεατή όλη την ατμόσφαιρα αυτής της ιδιαίτερης μέρας.

Christening Clip

Christening / The Whole Thing

Ολόκληρη η κάλυψη της Βάπτισης, έτσι όπως θα την απολαύσετε και εσείς. Η άφιξη των συγγενών, ο στολισμός, οι αγκαλιές και οι ευχές... και φυσικά ο ήρωας ή η ηρωίδα της συγκεκριμένης μέρας και το Μυστήριο της Βάπτισης. Προσεκτικό μοντάζ έτσι ώστε να αποτυπωθεί σφαιρικά η ιεροτελεστία του μυστηρίου, αλλά και τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τις καρδιές σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

BACKDROP

TEL.   0030 2310 62 85 21 & 0030 6907 98 26 60
email.       info@backdrop.gr

Ακολουθήστε μας!..