ΓΑΜΟΣ & ΒΑΠΤΙΣΗ

Wedding Clip / Dimitris & Dimitra

Η ημέρα του Γάμου και της Βάπτισης, συναισθηματική και συγκινητική πάνω απ’ όλα. Αφορμή για στιγμές χαράς και συναισθηματικής φόρτισης, εκφράση αγάπης. Οπωσδήποτε μια μέρα με πλούσια συστατικά για την δημιουργία μιας οπτικοποιημένης ιστορίας που θα ικανοποιεί τις αισθήσεις, θα προκαλεί τα συναισθήματα, θα διατηρεί τις μνήμες.

Wedding Movie / The Whole Thing in 12 min

Το Wedding Movie είναι αυτό που θα λέγαμε "μια μικρού μήκους ταινία", μία έντεχνα μονταρισμένη σύνθεση των σημαντικότερων στιγμών ενός γάμου. Μέσα σε 10 με 15 λεπτά καταφέρνει να μεταφέρει στον θεατή όλη την ατμόσφαιρα αυτής της ιδιαίτερης μέρας. Με τον συνδυασμό τόσο μουσικού υπόβαθρου όσο και φυσικού ήχου, και την προσεκτική επιλογή πλάνων και τον αρμονικό συνδυασμό τους, ζωντανεύει μπροστά μας τον Γάμο, ως μοναδική εμπειρία.

A Wedding preparation!

After all it’ s all about emotions. Με αφορμή μια συγκινητική μέρα, προορισμένα να εμπνέουν για πάντα, συμπυκνωμένα σ’ αυτό που λέμε «βίντεο γάμου»..

Wedding Clip / Tasos & Sofia

...ντοκιμαντερίστικη διάθεση, αλλά και αφαιρετικές πινελιές συνθέτουν προσωπικές στιγμές, που αξίζει να μοιραστούν δημόσια...

Christening / The Whole Thing

Ολόκληρη η κάλυψη της Βάπτισης, έτσι όπως θα την απολαύσετε και εσείς. Η άφιξη των συγγενών, ο στολισμός, οι αγκαλιές και οι ευχές... και φυσικά ο ήρωας ή η ηρωίδα της συγκεκριμένης μέρας και το Μυστήριο της Βάπτισης. Προσεκτικό μοντάζ έτσι ώστε να αποτυπωθεί σφαιρικά η ιεροτελεστία του μυστηρίου, αλλά και τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τις καρδιές σας.

Ask to watch!

Christening Clip

Δείτε περισσότερα βίντεο στη σελίδα μας στο Facebook

Σας φάνηκαν ενδιαφέροντα τα παραπάνω βίντεο και θέλετε να παρακολουθήσετε... περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

τηλ. 2310 62 85 21 & 6907 98 26 60
email. info@backdrop.gr

Ακολουθήστε μας!..