ΓΑΜΟΣ

After all it’ s all about emotions. Με αφορμή μια συγκινητική μέρα, προορισμένα να εμπνέουν για πάντα, συμπυκνωμένα σ’ αυτό που λέμε «βίντεο γάμου»...Η ημέρα του Γάμου , συναισθηματική και συγκινητική πάνω απ’ όλα. Αφορμή για στιγμές χαράς και συναισθηματικής φόρτισης, έκφραση αγάπης. Οπωσδήποτε μια μέρα με πλούσια συστατικά για την δημιουργία μιας οπτικοποιημένης ιστορίας που θα ικανοποιεί τις αισθήσεις, θα προκαλεί τα συναισθήματα, θα διατηρεί τις μνήμες.

Ένας "Ιταλικός γάμος", του Aron και της Cloe, στην Λευκάδα. Σε αυτόν τον πανέμορφο γάμο θέλησα να μην σκηνοθετήσω το ζευγάρι και να μην περιορίσω ίσως έτσι το αυθόρμητο στοιχείο που τόσο ιδανικά τον χαρακτηρίζει. Όντας διακριτικός παρατηρητής όσων όμορφων συνέβησαν, θέλησα να τα καταγράψω ακολουθώντας ένα documentary style που επιθυμώ κυρίως να με διακρίνει.

Στο γάμο αυτό της Λίνας και του Νίκου η σκηνοθετική μου ματιά καθόρισε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τις εικόνες που τελικά κατόρθωσα να αποσπάσω. Άλλωστε αφιερώσαμε ένα τριήμερο ταξίδι στο Ναύπλιο ειδικά για αυτό το σκοπό.

Wedding Movie / The Whole Thing in 15 min

Το Wedding Movie είναι αυτό που θα λέγαμε "μια μικρού μήκους ταινία", μία έντεχνα μονταρισμένη σύνθεση των σημαντικότερων στιγμών ενός γάμου. Μέσα σε 10 με 15 λεπτά καταφέρνει να μεταφέρει στον θεατή όλη την ατμόσφαιρα αυτής της ιδιαίτερης μέρας. Χωρίς να είναι ούτε πολύ μεγάλο σε διάρκεια ώστε να κουράσει ίσως, αλλά ούτε και τόσο μικρό όσο ένα βίντεο κλιπ, είναι ιδανικό για να "κρατήσει" τον θεάτη προσφέροντας του μία συνολική εντύπωση του γάμου σε εύλογο χρόνο.

BACKDROP               video             creations

TEL.    2310 62 85 21     /      6907 98 26 60
EMAIL.                              info@backdrop.gr

THESSALONIKI            /                GREECE